Sport
december 2, 2013
Vandaag In Het Verleden
december 2, 2013
Show all

Today In Pop History

02 dec. 1963:

Billboard pop hit nummer 1 is “Dominique” van de Zingende Non. De song is geschreven door Zuster Luc-Gabrielle en bezingt de stichter van de orde der Dominicaners.

 

02 dec. 1974:

Billboard pop hit nummer 1 is “Kung Fu Fighting” van Carl Douglas. De song zou oorspronkelijk als de B-kant van “I Want to Give You My Everything” worden uitgegeven.

 

 

 

02 dec. 1994:

Rapper/acteur Tupac Shakur wordt schuldig bevonden aan sexueel geweld tegen een vrouw, maar wordt vrijgesproken van andere sexuele en wapenovertredingen. Twee dagen eerder was Shakur vijf maal beschoten tijdens een beroving buiten een Newyorkse opnamestudio.

 

02 dec. 1995:

Actrice Roxie Roker, moeder van Lenny Kravitz, overlijdt in Los Angeles ten gevolge van een ziekte waar geen bekendheid aan is gegeven. Roker trad op in zowel de TV comedy “The Jeffersons” als op de Bühne (live op het toneel). Roker is 66 jaar geworden.

 

02 dec. 1998:

First Lady Hillary Rodham Clinton en countryzanger Garth Brooks maken de verlichting van de kerstboom in het Rockefeller Center in Manhattan aan.

 

02 dec. 2000:

Faith Hill en Tim Mcgraw treden op in een benefietconcert t.b.v. het Amerikaanse oorlogsschip “USS Cole”. Het beroemde countrypaar concerteert in het Hampton Coliseum in Virginia om hulp te verlenen aan de gezinnen van de 17 Amerikaanse opvarenden, die op 12 oktober de dood vonden tijdens een terroristische aanval op het schip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.