Samenwerking is dé sleutel tot een betere aanpak
februari 16, 2016
Vandaag In Het Verleden   16 februari
februari 16, 2016
Show all

Today In Pop History  

 

 16 feb. 1935:

Sonny Bono (Salvatore Bono) wordt geboren in Detroit. Met zijn vrouw Cher heeft hij 5 top 10 hits. De grootste hit van het duo is “I ‘ve Got You Babe”, die in 1965 gedurende 3 weken de eerste plaats van de Billboard Hot 100 bezet. Hij wordt later gekozen tot burgemeester van Palm Springs, California.

 

 

16 feb. 1961:

Andy Taylor, eerste gitarist van Duran Duran en The Power Station wordt geboren in Dolver Hampton (Engeland). Zijn grootste hit is “Take It Easy”, een single uit de film “American Anthem”, die de 24ste plaats bezet.

 

 

16 feb. 1963:

Tieneridool Paul Anka treedt in Parijs in het huwelijk met Marie-Ann DeZogheb.

 

 

16 feb. 1968:

John Lennon en George Harrison van The Beatles vliegen met hun respectieve echtgenoten naar India, waar zij onder leiding van Maharishi Mahesh Yogi Transcendente Meditatie (T.M.) zullen studeren.

 

 

16 feb. 1998:

Tijdens de Brit Awards giet Danbert Nobacon, drummer van Chumbawamba, een emmer ijskoud water leeg over de Britse vice-premier John Prescott.

 

 

16 feb. 1999:

Hoewel Robby Williams 3 jaar geleden door sommigen uit de Britse muziekindustrie was afgeschreven, wint hij 3 trofeeën tijdens de jaarlijkse Brit Award. De voormalige drummer van “Take That” wint de felbegeerde awards voor “Best Male British Solo Artist, voor Best Single (“Angels”) en Best British Video voor de single “Millennium”.

 

 

16 feb. 1999:

Aretha Franklin geeft een verklaring uit waarin zij zegt verantwoordelijkheid te dragen voor een handjevol vorderingen die 99,9% van de eisers tegen haar hebben uitstaan en tegenover wie zij op verantwoorde manier en tijdig haar betalingsverplichtingen is nagekomen. Zij kwalificeert een bericht in de Detroit Free Press als “kwaadaardig en immoreel”. Hierin staat dat sinds 1988 dertig vorderingen tegen haar zijn ingesteld door schuldeisers, die betaling van haar verlangen.

 

 

16 feb. 1999:

Rap ster Ol’ Dirty Bastard (ODB) wordt, naar verluidt, op grond van vorige aanhoudingen, in Hollywood gearresteerd wegens het dragen van een harnas – een verboden kledingstuk. ODB werd aanvankelijk naar de kant van de weg gedirigeerd wegens incorrect rijgedrag.

 

 

Comments are closed.