Guinness Wereld Records
april 28, 2015
Herstel zwembad Pireng vordert gestaag zegt dc Doebay
april 28, 2015
Show all

Today in Pop History

29 april 1960:

Gerard Joling wordt in Ned. Geboren. Bekend van o.a ‘Love Is In Your Eyes’. Recent nog, een lied dat geschreven is door Damaru, samengezongen met Jandino in ‘Mijn Liefde’

 

29 apr. 1968:

De musical “HAIR” gaat op Broadway van start.

 

29 april 1970:

China Forbes van Pink Martini, een muziekgroep uit Portland, wordt geboren. Met de groep scoort ze goed. Bekende songs zijn o.a Tempo Perdido en Hey Eugene.

 

29 apr. 1972:

Billboard pop hit nummer 1 is “The First Time I Saw Your Face” van Roberta Flack. De song is de eerste van de drie nummer 1 hits van Flack.

 

29 april 1974:

Anggun Cipta Sasmi wordt in Jakarta geboren. In 1998 brengt ze ‘A Rose in The Wind’ uit.

 

29 apr. 1976:

Bruce Springsteen probeert over de schutting van het landgoed “Grace Land” van Elvis Presley te klimmen om Elvis te kunnen zien. Hij wordt door veiligheidsagenten van het terrein verwijderd.

 

29 apr. 1984:

Billboard pop hit nummer 1 is “Against All Odds (Take A Look At Me Now)” van Phil Collins. De single is de titelsong van de gelijknamige film met Jeff Bridges en Rachel Ward.

 

 

29 apr. 1992:

Zangeres Paula Abdul treedt in Santa Monica (California) in het huwelijk met acteur Emilio Estevez. Voor beide echtelieden is het hun eerste huwelijk.

 

29 apr. 1993:

Een vooraanstaande gitarist en producer uit het Rocktijdperk, Mick Ronson, overlijdt in London op 46-jarige leeftijd aan leverkanker. De artiest was bekend om zijn gitaarwerk met David Bowie en met Rolling Thunder Revue van Bob Dylan.

 

 

29 apr. 1999:

Tommy Lee heeft zijn verbintenis met Motley Crue opgezegd omdat hij tijd wil besteden aan zijn nieuwe band, “Methods of Mayhem”,   en aan zijn gezin sedert de hereniging met zijn vrouw Pamela Anderson Lee.

 

29 apr. 2004:

Buddy Guy en Etta James zijn de grootste winnaars tijdens de W.C. Handy Blues Awards, gepresenteerd door de non-profit Blues Foundation. Zanger/gitarist Guy werd uitgeroepen tot hedendaagse mannelijke Bluesartiest van het jaar. Zijn Silvertone-album “Blues Singer” werd uitgeroepen tot blues album van het jaar. Zangeres James werd uitgeroepen tot soul blues vrouwelijke artiest van het jaar. Haar Private Music release
”Let’s Roll” won de soul/blues albumprijs van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *