Girjasing vraagt PG om onderzoek bij ATV
januari 10, 2014
Vandaag in het Verleden
januari 11, 2014
Show all

Today in Pop History

11 jan. 1956:

Billboard pop hit nummer 1 is “Memories Are Made Of This” van Dean Martin.

 

11 jan. 1971:

Zangeres/tekstschrijfster Mary J. Blige wordt geboren in Atlanta, Georgia.

 

11 jan. 1977:

Billboard pop hit nummer 1 is “You Make Me Feel Like Dancing” van Leo Sayer.

 

11 jan. 1988:

“So Emotional” is de zesde opeenvolgende nummer 1 hit van Whitney Houston na “Saving All My Love For You”, “How Will I Know”, “The Greatest Love Of All”, “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)” en “Didn’t We Almost Have It All”.

 

11 jan. 1995:

Michael Jackson geeft een verklaring uit die luidt: ”Ik zal niet langer staan kijken naar roekeloze mediamensen die proberen mijn carrière proberen kapot te maken”. De verklaring kwam onmiddellijk uit nadat onbevestigde geruchten de ronde deden inzake een in roulatie zijnde video die het gedoe van Jackson met een minderjarige jongen uitbeeldde.

 

Robbie Williams

 

11 jan. 1999:

De Engelse pop ster Robbie Williams krijgt 6 nominaties op zijn naam voor de Brit Awards, het Engelse equivalent van de Grammys. De nominaties zijn o.a. best single, best British video en best British album.

 

11 jan. 2000:

Top R&B-zangeres Whitney Houston wordt gesnapt tijdens een veiligheidscontrole op de internationale luchthaven van Kailoa-Kona, Hawaii. In haar handbagage wordt 14 gram marihuana aangetroffen. Hoewel het veiligheidspersoneel haar de handbagage afneemt en een poging doet haar aan te houden, loopt Houston weg en gaat aan boord van het vliegtuig dat naar San Francisco moet.

 

11 jan. 2002:

Rosemary Clooney ondergaat een succesvolle longkanker operatie in Rochester, Minnesota. De De 73-jarige zangeres ging een dag na een routine medische keuring onder het mes, nadat gebleken was dat zij longkanker had. De bovenkwab van haar linkerlong werd verwijderd.

 

11 jan. 2003

“Rise and Fall” van Craig david & Sting staat op #1 in the Magic 10. Ze gaan 3 plaatsen vooruit

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.