De Tele G 10 Mobiel met Melissa Fernandes
november 7, 2014
Vandaag in het Verleden
november 8, 2014
Show all

Today in Pop History

08 nov. 1968:

John en Cynthia Lennon nemen na 6 jaar huwelijk echtscheiding.

 

 

08 nov. 1983:

Billboard pop hit nummer 1 is “All Night Long” (Al Night) van Lionel Richie. Lionel Richie vertolkt deze song tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen van Los Angeles in 1984.

 

 

08 nov. 1995:

Michael Jackson en de Sony Corporation of America werken samen om de derde grootste muziekuitgeverij met meer dan 100.000 titels te creëren. De ATV muziekcatalogus van Jackson met daarin klassiekers van The Beatles wordt geschat op 300 miljoen dollar.

 

 

08 nov. 2000:

De “Secure Digital Music Initiative” (SDMI) maakt bekend dat twee door hen ingevoerde technologieën niet overeind bleven toen die aangevallen werden in het kader van de “Hack SDMI” campagne. De concurrentie had alle bezoekers uitgenodigd om te pogen de copyrightbescherming gebaseerd op een specifiek stel criteria, te verwijderen uit de privé files.

 

 

08 nov. 2001:

Hip-hop rockers Limp Bizkit en de cartoon beat band Gorillaz zijn de grote winnaars tijdens de achtste jaarlijkse MTV Europe Music Awards. Limp Bizkit slaat twee vliegen in één klap door te winnen in de groeps- en albumcategorie voor hun “Starfish and the Hot Dog Flavored Water.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.