Vandaag in het Verleden
oktober 31, 2014
Dagbladen overzicht 31 oktober
oktober 31, 2014
Show all

Today in Pop History

31 okt. 1967 – Vanilla Ice geboren in Dallas Texas.
Met Ice Ice Baby breekt hij door in de jaren en komt in de top te staan van de billboards charts.

 

31 okt. 1970:

Michelle Phillips treedt in het huwelijk met Dennis Hopper (Hij speelde o.a. in de film “Easy Rider”). Het huwelijk wordt na 8 dagen ontbonden.

 

 

31 okt. 1985:

Billboard pop hit nummer 1 is “Part-Time Lover” van Stevie Wonder. De song haalt na 22 jaar en 3 maanden na Wonder’s eerste nummer 1 hit de hoogste notering.

 

 

31 okt. 1992:

“End of the Road” van Boyz II Men beleeft voor de 12e maal zijn notering op de eerste plaats van Billboard’s Hot 100 singles chart. Hiermee wordt een nieuw record gevestigd. Het nummer uit het rocktijdperk dat het langste op de eerste plaats genoteerd stond (11 weken in 1956) was de dubbel-hit “Don’t Be Cruel/Hounddog” van Elvis Presley. “End  of the Road” vestigt een nieuw record: in totaal voert deze hit 13 weken de lijst aan. Drie maanden later wordt de groep onttroond door “I ‘ll Always Love You” van Whitney Houston dat 14 weken de hoogste notering geniet.

 

 

31 okt. 1993:

Rapper Tupac Shakur wordt gearresteerd. Hem wordt het schieten op twee buiten-dienst-zijnde politieagenten in Atlanta ten laste gelegd. De politie verklaarde dat de 22-jarige rapper met twee agenten uit een voorstad van Atlanta een dispuut had en dat een hunner een pistool trok, waarop Shakur op hen schoot.

 

 

31 okt. 2001:

Nadat zij volledig hersteld is van een griep, die haar genoodzaakt had haar Noordamerikaanse tour t.b.v. haar derde Jive-album “Britney” te wijzigen, gaat de tour van Britney Spears in Washington D.C. van start.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.