Today in Pop History
januari 1, 2014
President in Nieuwjaarsrede: Economische groei ten nutte van de mens stellen
januari 2, 2014
Show all

Today In Pop History

02 jan. 1966:

Billboard pop hit nummer 1 is “We Can Work It Out” van The Beatles. De song neemt de toppositie over van “Sounds of Silence” van Simon & Garfunkel en bezet deze gedurende twee weken. Vervolgens komt de hit van Simon & Garfunkel weer op de eerste plaats, waarna de Beatle-song na “stuivertje verwisselen” andermaal gedurende een week de toppositite bezet.

 

02 jan. 1975:

De Georgia Department of Corrections” heeft The Alman Brothers Band een pluim op de hoed gestoken door hen “Outstanding Community Organization of the Year “ te noemen.

 

02 jan. 1981:

Zanger David Lynch van The Platters overlijdt op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

 

Nick Carter

02 jan. 2002:

Nick Carter van “Backstreet Boys” wordt gearresteerd op verdenking van de weigering om de opdracht van de politie op te volgen een nachtclub te verlaten. De nachtclub werd door de politie ontruimd nadat er een vechtpartij was uitgebroken. Carter, de jongste van de 5 man sterke popgroep, wordt beschuldigd van wangedrag, omdat hij weigert, c.q. tegenstand biedt de opdracht van de wetsdienaar op te volgen, zonder dat deze geweld gebruikt.

 

 

02 jan. 2002:

AOL Music lanceert haar “First Listen” service, die gebruikers continu toegang verleent nieuwe hits van deelnemende artiesten te beluisteren voordat de songs via de radio worden uitgezonden. Als eerste wordt R&B-artiest Brandy gepresenteerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.