RONDLEIDING STAATSOLIE MET RUDOLF ELIAS
oktober 19, 2014
Vandaag in het Verleden
oktober 20, 2014
Show all

Today in Pop History

20 okt. 1952:

Tom Petty wordt geboren in Gainesville (Florida). Hij wint een Grammy Award als lid van de “Traveling Wilburys” voor het album “Traveling Wilburys Volume One” van 1989.

 

 

20 okt. 1960:

De film G.I. Blues met Elvis Presley in de hoofdrol gaat in première.

 

 

20 okt. 1961:

Het eerste album “Bob Dylan” van Bob Dylan wordt opgenomen.

 

 

20 okt. 1977:

Ronnie Van Zant en Steve Gaines van Lynyrd Skynyrd komen om het leven tijdens een vliegramp met een door hen gehuurd vliegtuig, dat in een moeras neerstortte in de omgeving van Gillsburg, Mississippi.

 

 

20 okt. 1978:

De formatie “The Police” geeft haar eerste U.S. concert in New York.

 

 

20 okt. 1991:

Country music zanger Clint Black en TV actrice Lisa Hartman treden in het huwelijk in de omgeving van Houston. De twee leerden elkaar kennen toen Lisa en haar moeder een Nieuwjaarsconcert van Clint Black in Houston bijwoonden.

 

 

20 okt. 1999:

Een jaar nadat hij ten gevolge van longontsteking bijna was overleden, levert Johnny Cash opnieuw strijd tegen dezelfde aandoening. Cash wordt in ernstige toestand opgenomen in het Baptist Hospital in Nashville.

 

 

20 okt. 2002:

Een man die zich identificeerde als de persoonlijke assistent van Kid Rock, wordt beschuldigd van zware misdaad en wangedrag ten gevolge van het bezit van verdovende middelen nadat de tourbus van Rock tot stilstand werd gedwongen op de Florida Turnpike. Politiemannen vonden een kleine hoeveelheid cocaïne, twee marihuanasigaretten, een glazen pijp en sigarettenpapier bij Kevin J. McMahon en in zijn bagage. Hij wordt vrijgelaten na betaling van een borgsom ad $ 16.000,–

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.