Sport 10 oktober
oktober 9, 2014
Vandaag in het Verleden
oktober 10, 2014
Show all

Today in Pop History

10 okt. 1917:

Jazzgrootheid Thelonious Monk wordt geboren.

 

10 okt. 1991

Gabriella Cilmi geboren in Melbourne . Bekende hit sweet about me.

 

10 okt. 1992:

Gitarist Slash (Saul Hudson) van Guns N’ Roses treedt in Marina del Rey (California) in het huwelijk met Renée Suran.

 

 

10 okt. 1995:

Peter Frampton’s album “Peter Frampton Comes Alive II” wordt uitgegeven. Het album is het vervolg van zijn succes uit 1965 “Peter Frampton Comes Alive”, het best verkochte live album in de geschiedenis.

 

 

10 okt. 1997:

Zanger-ondernemer Jimmy Osmond, het jongste lid van de Osmond-familie en zijn echtgenote Michelle Larson, verwelkomen hun tweede kind, een zoon, die Zachary James heet en het 50ste kleinkind is van George en Olive Osmond. George en Olive Osmond zijn de ouders van de 9 beroemde broers en zusters Osmond.

 

 

10 okt. 1998:

De dodelijke kracht van de orkaan Georges maakt niet alleen de telefoon-, water-, en electriciteitsservice onklaar, maar beukt ook op “Hot Latin Tracks Chart” van Billboard Magazine. Voor het eerst sedert het bestaan wordt de chart niet gepubliceerd vanwege de schade die de storm in de laatste week van september de monitoren van Broadcast Data System heeft toegebracht.

 

 

10 okt. 2001:

U2 begint aan het derde deel van hun “Elevation Tour” in South Bend, Indiana, en nodigt de wereld uit om hun show gratis bij te wonen.De show wordt via “RealNetworks” en de Europese Internet Communicatiemaatschappij Tiscali uitgezonden. Amerikaanse ingezetenen kunnen deze show via de Web site U2.com volgen.

 

 

10 okt. 2001:

De Royal Albert Hall in London herinnert aan de achter de rug liggende periode toen de voormalige boy-band sensatie Robbie Williams een aanbiddende menigte in verrukking bracht met zijn versies van een reeks “classics” van zijn laatste album “Swing When You ‘re Coming.

 

10 okt. 2009:

Winnares van het Youth Voice Zangcontest van de STVS is Molada Pinas.

 

10 okt. 2010:

Soulzanger Solomon Burke overlijdt in het vliegtuig vlak na de landing op Schiphol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.