Vandaag in het Verleden
oktober 7, 2014
Dagbladen overzicht 07 oktober
oktober 7, 2014
Show all

Today in Pop History

07 okt. 1964

Sam Brown geboren . Bekende song “ Stop “ uit 1988

 

07 okt. 1967

Toni Braxton wordt in Maryland geboren . ze heeft 6 keer een Grammy gewonnen. Haar meest bekende hit is “Unbreak my heart”

 

07 okt. 1976:

Billboard pop hit nummer 1 is “A Fifth of Beethoven” van Walther Murphy & The Big Apple Band. De song is een in een discojasje gestoken instrumentale versie van de Vijfde Symphonie van Ludwig van Beethoven in C-mineur.

 

07 okt. 1986:

Billboard pop hit nummer 1 is “When I Think Of You” van Janet Jackson. Met deze song zijn Michael en Janet Jackson de eerste broer en zus die beiden een solo single hebben die de eerste plaats op hitlijsten bezetten.

 

07 okt. 1995:

Peter Frampton begint een tour in Boston, drie dagen na de uitgifte van “Frampton Comes Alive II, het vervolg van  zijn overweldigend succes van 1975 “Frampton Comes Alive”, het best verkochte album in de geschiedenis.

 

07 okt. 1996:

De eerste Afrika-tour van Michael Jackson begint in de Arabische wereld. Jackson treedt op in het El Menzah Stadion in Tunis voor meer dan 60.000 bezoekers. Niemand onder de 14 jaar wordt tot het concert toegelaten.

 

07 okt. 1996:

Bruce Springsteen, die voortgaat met de verbluffende manier waarop hij de verkoop van toegangsbewijzen voor zijn akoestische solotoer pousseert, is erin geslaagd binnen 8 minuten het 2.600 zitplaatsen tellende Charlotte’s Ovens Auditorium uitverkocht te hebben.

 

07 okt. 1997:

Als gevolg van een woordenwisseling die eerder in de maand begon, geeft Elton John antwoord op de bewering van Keith Richard, als zou eerstgenoemde zijn beroemdheid slechts te danken hebben aan “het schrijven van liedjes die betrekking hebben op overleden blondines”. Elton John repliceerde: “Hij is zo zielig, die arme jongen. Hij lijkt wel een aap die lijdt aan arthritis, die probeert het podium te betreden en ook nog probeert er jong uit te zien”.

 

07 okt. 1999:

Backstreet Boys en Korn zin  meervoudige winnaars tijdens de inaugurele ARTISTdirect Online Music Awards In The House of Blues in West Hollywood.

 

07 okt. 1999:

Don Henley en Eagles Ltd. dienen een federale klacht in tegen “Lovearth”, een in Sarasota gevestigde Internetmaatschappij, die, naar verluidt, met de registratie van de domainnamen don-henley.net , don-henley.org, theendoftheinnocence.com en e-a-g-l-e-s.com, zich schuldig heeft gemaakt aan schending van het copyright.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.