Vandaag in het Verleden
september 29, 2014
Dagbladen overzicht 29 september
september 29, 2014
Show all

Today in Pop History

29 sept. 1935:

Jerry Lee Lewis wordt geboren in Ferriday, Louisiana. Zijn ouders geven later hypotheek op hun woning om voor hem zijn eerste piano te kopen.

 

29 sept. 1963:

The Rolling Stones maken in het New Victoria Theatre in London een begin met hun eerste Britse tour samen met The Everly Brothers en Bo Diddley.

 

29 sept. 1977:

Billboard pop hit nummer 1 is “Star Wars Theme / Cantina Band” van Meco. De 15 minuten durende song is een discoversie van verscheidene thema’s uit de top film van 1977.

 

29 sept. 1987:

Billboard pop hit nummer 1 is “Didn’t We almost Have It All” van Whitney Houston.

 

29 sept. 1994:

The Pointer Sisters ontvangen een ster op de Hollywood Walk of Fame. De ster op de Hollywood Boulevard zou eigenlijk in januari worden onthuld, maar Los Angeles werd 3 dagen voor de geplande ceremonie door een aardbeving getroffen. The Pointer Sisters zijn de eerste Afro-Amerikaanse damesmuziekgroep die deze eer te beurt valt.

 

29 sept. 1998:

De familie van Frank Sinatra dient tegen de in Newark (California) gevestigde kledingfirma Ross Stores Incorporated een eis in wegens schending van het copyright. Geëist wordt dat een album van 75 songs, “The Sinatra Collection” die door de keten wordt verkocht in haar 500 “Dress For Less”-winkels die over het hele land verspreid zijn, onwettig verklaard wordt.

 

29 sept. 2003:

DMX treedt als gast op tijdens de uitzending van een aflevering van de UPN sitcom “Eve”. De serie met rapper Eve wordt opgenomen in Miami, waarin de DMX-acteur de rol speelt van “beste tatoeërende artiest” in Miami.

 

29 sept. 2008:

Janet Jackson wordt in het ziekenhuis opgenomen kot voor aanvang van een concert dat zij zou geven. Ze was n.l. kort voor haar optreden onwel geworden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.