‘FIREBALL’, THE ULTIMATE NO.1 SONG VAN DE WEEK
september 20, 2014
Vandaag in het Verleden
september 21, 2014
Show all

Today in Pop History

21 sept. 1934:

Leonard Cohen wordt geboren in Montreal, Canada.

 

 

21 sept. 1947:

Geboortedag van Don Felder van The Eagles in Topanga, California.

 

 

21 sept. 1961:

Billboard pop hit nummer 1 is “Take Good Care Of My Baby” van Bobby Vee. De song werd geschreven door Gerry Goffin en Carole King.

 

 

21 sept. 1983:

Billboard pop hit nummer 1 is “Tell Her About It” van Billy Joel. De video-opname laat Joel’s uitvoering van deze song zien in de Ed Sullivan show.

 

 

21 sept. 1993:

Het album “In Utero” van Nirvana wordt uitgegeven.

 

 

21 sept. 1998:

Er wordt bekend gemaakt dat Madonna haar dochter Lourdes Ciccone heeft ingeschreven op het Cheltenham Ladies College, een exclusieve Britse particuliere school. De kostschool die in 1853 is opgericht, heeft de reputatie qua discipline streng te zijn en wordt gerangschikt onder de top tien scholen in Engeland. Jaarlijks wordt $ 22.650,– schoolgeld in rekening gebracht.

 

 

“Reverb”, HBO’s live music show beleeft zijn debuut, met optredens van Alanis Morissette en Everlast.

 

 

21 sept. 2000:

Phil Collins, Mike Rutherford en Tony Banks geven zich als Genesis uit voor een eenmalig optreden in het London Hilton Hotel tijdens het “British Music Roll of Honour Gala”, dat door het Music Managers Forum is georganiseerd. Directeur Tony Smith, organisator van het geheel, ontvangt de Peter Grant Award wegens buitengewoon succes tijdens de show.

 

 

21 sept. 2000:

De Canadese rock groep “The Matthew Good Band” is de grote winnaar van de MuchMusic Video Awards, de jaarlijkse Canadese muziek videocompetitie. Aan de in Vancouver (Brits Columbia, Canada) gevestigde groep worden de prijs voor best rock video en best video voor de single “Lead Me Up” uitgevoerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.