Sport 12 september
september 12, 2014
Vandaag in het Verleden
september 13, 2014
Show all

Today in Pop History

13 sept. 1944:

Geboortedatum van Peter Cetera.

 

 

13 sept. 1962:

Billboard pop hit nummer 1 is “Sherry” van The Four Seasons.

 

 

13 sept. 1979:

ABBA’s eerste Noord-Amerikatour begint in Edmonton, Alberta (Canada).

 

 

13 sept. 1985:

Sting begint zijn eerste solotour in San Diego (California)

 

 

13 sept. 1996:

Rapper Tupac Shakur komt te overlijden terwijl hij op de Intensive Care ligt. De ster van Death Row Records was zes dagen eerder in Las Vegas viermaal op gangsterachtige wijze beschoten vanuit een voorbijrijdende auto.

 

 

13 sept. 1999:

Politie-officier Marcelo Rodríguez uit Beverley Hills dient een multi-miljoenen dollar eis in tegen George Michael, omdat, naar verluidt, de zanger zich bediend heeft van lasterpraat in zowel zijn song en de video-opname “Outside” als in talrijke TV-interviews. Rodríguez arresteerde Michael op beschuldiging van onzedelijk gedrag in een openbaar park in april 1998.

 

 

13 sept. 2000:

De eerste Latin Grammy Award ceremonie wordt gehouden in The Staples Center (de basketbalarena van The L.A. Lakers) in Los Angeles. Carlos Santana en de Mexicaanse rock band Mana krijgen de prestigieuze “record of the year”-prijs voor “Corazón Espinado” uitgereikt. Santana, Mana en de Mexicaanse artiest Luis Miguel winnen elk drie prijzen.

 

 

13 sept. 2001:

De publiciteitsman van Whitney Houston maakt bekend, dat, in tegenstelling tot de geruchtenstroom, Houston niet is overleden aan overmatig druggebruik. Houston ttrad op in New York City op 7 september ter gelegenheid van Michael Jackson’s 30ste jubileumviering, maar naar verluidt de volgende dag niet kwam opdagen voor een optreden.

 

13 sept. 2002:

De toegewijde en succesvolle dirigent Walther Leerdam is op 82-jarige leeftijd overleden. Walther Leerdam is in leven dirigent geweest van het Mannenkoor Maranatha. Om gezondheidsredenen was hij enkele jaren geleden teruggetreden.

 

13 sept. 2006:

Britney Spears is bevallen van een zoon in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. De bevalling geschiedde middels een keizersnede.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.