Verdachte verhangt zich in cel
december 26, 2013
Vandaag in het Verleden
december 27, 2013
Show all

Today in Pop History

27 dec. 1944:

Mick Jones van “Foreigner” wordt geboren in London

 

27 dec. 1947:

Drummer Peter Cross (Peter Crissoula) van “Kiss” wordt geboren in Brooklyn, New York.

 

27 dec. 1964:

The Supremes maken hun TV debuut in de Ed Sullivan Show.

 

Jim Croce

 

 

27 dec. 1973:

Billboard pop hit nummer 1 is “Time In A Bottle” van Jim Croce. De song wordt als single uitgegeven nadat Croce tijdens een vliegongeval om het leven kwam.

 

27 dec. 1981:

Liedjesschrijver Hoagy Carmichael overlijdt op 82-jarige leeftijd ten gevolge van een hartaanval.

 

17 dec. 1992:

Grammywinnaar, pianist Harry Connick Jr. wordt op de luchthaven van New York (JFK) gearresteerd nadat veiligheidsbeambten een 9 mm pistool in zijn handbagage hebben aangetroffen.

 

27 dec. 1998:

Busta Rhymes, die bekend is als Trevor Smith, wordt aangehouden en beschuldigd van crimineel bezit nadat de politie een geladen, niet geregistreerd pistool in zijn auto had gevonden. Eigenlijk heeft de politie Rhymes opgedragen aan de kant van de weg te gaan staan omdat hij driemaal van rijbaan gewisseld heeft zonder daartoe gebruik te maken van zijn richtingwijzer.

 

27 dec. 1999:

Sean “Puffy” Combs wordt gearresteerd en beschuldigd van illegaal wapenbezit, wanneer er een pistool in zijn voertuig wordt gevonden nadat hij een chaotische toestand bij een Newyorkse nachtclub had verlaten, waar drie mensen werden neergeschoten. Jennifer Lopez die zich tijdens  zijn aanhouding in zijn gezelschap bevindt, wordt ondervraagd en vrijgelaten. De volgende dag hebben Coms en zijn advocaat een ontmoeting met de pers, waarbij elke betrokkenheid bij de schietpartij werd ontkend.

 

27 dec. 1999:

Diva Zappa, de 20-jarige dochter van wijlen Frank Zappa, geeft haar eerste plaat via de radio uit. De single, getiteld “When The Ball Drops”, “gaat eigenlijk om mijn jacht op iemand met wie ik het millennium kan halen”, verklaart Zappa.

 

27 dec. 2003:

Vestal Goodman, de “koningin van de gospelmuziek”, overlijdt op 74-jarige leeftijd in Celebration, florida ten gevolge van griep. Goodman werd in de vijftiger jaren beroemd en trad op met haar echtgenoot Howard “Happy” Goodman en zijn broers als de “Happy Goodman Family”. De groep die drie albums heeft opgenomen voordat ze een 25-jarige verbintenis sloten met Word’s Canaan Records, kreeg een plaats in de Gospel Music Hall of Fame in 1998.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.