Vandaag in het Verleden
juli 25, 2014
Dagbladen overzicht 25 juli
juli 25, 2014
Show all

Today in Pop History

25 juli 1966:

Eric Clapton is de eerste guitarist bij de opname van de song “While My Guitar Gently Wheeps” van George Harrison, een track uit het album van The Beatles, ook bekend als “The White Album”.

 

 

25 juli 1968:

Geboortedag van Brian Bijlhout. Hij is zanger en bekend van het nummer: “Mama M’e Waarderi Yu ”. Hij is tevens winnaar geworden van het Nederlands tv-programma “ The Winner Is” En daarmee won hij 1 miljoer euro en een platencontract.

 

 

25 juli 1969:

Crosby, Stills, Nash & Young geven hun eerste optreden in The Filmore East in New York.

 

 

25 juli 1992:

Brian Adams verleent assistentie aan twee automobilisten, die hem aanreden op de snelweg in Sankt Gallen (Zwitserland). Adams was op weg naar Wenen (Oostenrijk) toen de andere auto slipte, tegen de zijne opbotste en vervolgens tegen een opgehoogde weg tot stilstand kwam.

 

 

25 juli 1995:

Zangeres Nina Simone lost enkele schoten op een luidruchtig stel tieners, die in de directe omgeving van haar huis in Zuid-Frankrijk spelen. Zij krijgt 18 maanden proeftijd opgelegd en wordt opgedragen zich door een psycholoog te laten begeleiden.

 

 

25 juli 2001:

Mariah Carey laat zich opnemen in een ziekenhuis waarvan de naam niet bekend wordt gemaakt. Zij is “uitermate uitgeput”. Zij trekt zich ook terug uit “MTV 20: Live And Almost Legal”, het feestevenement waaraan zij in New York op 1 augustus haar medewerking zou verlenen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.