Sport 24 juli
juli 24, 2014
Vandaag in het Verleden
juli 24, 2014
Show all

Today in Pop History

24 juli 1956:

Billboard pop hit nummer 1 is “I Want You, I Need You, I Love You” van Elvis Presley.

 

 

24 juli 1967:

De Elvis Presley film “Double Trouble” gaat in première.

 

24 juli 1969 : geboorte dag van  Jennifer Lynn Lopez  , zij is een Amerikaans zangeres, actrice, danseres, ontwerpster en mode-icoon. Ze gaat ook als J.Lo door het leven. Ze is van Puerto Ricaanse afkomst.

 

24 juli 1970:

Geboortedag van zangeres/actrice Jennifer Lopez.

 

 

24 juli 1977:

Billboard pop hit nummer 1 is “I Just Want To Be Your Everything” van Andy Gibbs. De song is door zijn broer Barry geschreven.

 

 

24 juli 1993:

Reggaegroep UB40 scoort zijn tweede nummer 1 single “Can’t Help Falling In Love”, een song die eerder door Elvis Presley gebracht was. De song is afkomstig uit de film “Sliver”. Het is de eerste keer dat iemand een hit uit de Elvis Presley top 10 nazingt en daarmee te opzichte van de originele song verbetering brengt in de bezetting van de eerste plaats. Presley haalde met deze song de tweede plaats en kon “Peppermint Twist” – part 1 van Joey Dee & The Starlighters niet voorbijstreven.

 

 

24 juli 1995:

Een feest dat drie avonden in beslag neemt in verband met de viering van Frank Sinatra’s 80ste verjaardag, gaat van start. Linda Ronstadt, Michael Feinstein, Joe Williams en Margaret Whiting zijn ook aanwezig om “Ol’ Blue Eyes” hulde te brengen.

 

 

24 juli 1995:

De formatie “Public Enemy” stelt het door de TV opgenomen afscheidsconcert in Groot- Brittannië uit nadat Flava Flav van de rap groep tijdens een ongeval met een scooter een armfractuur heeft opgelopen.

 

 

24 juli 2000:

Motown legende Smokey Robinson sluit zich aan bij de gelederen van muzieksterren-die-radiosterren zijn geworden. Hij presenteert zijn eigen on-air persona via het station KCMG in Los Angeles met de show “Intimate With Smokey Robinson”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.