Sport 23 juli
juli 23, 2014
Vandaag in het Verleden
juli 23, 2014
Show all

Today in Pop History

23 juli 1980:

Keith Godchaux, voormalig keyboardspeler van The Grateful Dead, komt in zijn autowrak om het leven. Hij is 32 jaar geworden.

 

 

23 juli 1981:

Billboard pop hit nummer 1 is “The One That You Love” van Air Supply. Deze is de eerste Australische groep die de Billboard Hot 100 haalt.

 

 

23 juli 1984:

Vanessa Williams, de eerste Black Miss America, geeft haar titel terug vanwege het naakt poseren t.b.v. het mannentiijdschrift “Penthouse”.

 

 

23 juli 1993:

Een schutter lost schoten in de Newyorkse nachtclub “Dancetaria”. Eric Tallman van de rock band “Erotic Exotic” krijgt een schampschot aan de schedel en wordt vervoerd naar het “Bellevue Hospital”.

 

 

23 juli 1993:

Nirvana geeft bij wijze van verrassing een show op het New Music Seminar in Roseland (New York City). De band brengt songs die voorkomen in het album “In Utero”, dat nog moet verschijnen.

 

 

23 juli 1998:

Er wordt bekendgemaakt dat Iron Maiden de rest van hun afspraken in de V.S. zal moeten afzeggen in verband met een keelaandoening van zanger Blaze Bayley, wiens arts hem aanraadt gedurende 1 maand niet te zingen.

 

 

23 juli 2003:

Sean “P. Diddy” Combs maakt bekend dat hij de NBA Basketbalclub, de New York Nicks, wil kopen. De hip-hop mogol, vurig aanhanger van de Nicks, geeft blijk van zijn belangstelling tijdens een Howard Stern-ochtendshow via de radio.

 

 

23 juli 2003:

Teenage rapper Bow Vow geeft een gratis concert in het Bryant Park in New York. HBO sponsort het middagevenement. Er wordt aangekondigd dat Bow Vow en schenking doet ten behoeve van het gratis “Computers For Youth” (CFY)-program. De organisatie verschaft computers aan kinderen van Newyorkse “middle schools”, verzorgt onderwijs, assistentie en toegang tot het Internet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.