Vraag naar vakantiejobs Nickerie stuk groter dan aanbod
juli 18, 2014
Vandaag in het Verleden
juli 18, 2014
Show all

Today in Pop History

18 juli 1939:

Zanger Dion (Dion DiMucci) wordt geboren in The Bronx (New York). Tot 1960 maakt hij opnamen met The Belmonts. Zij hebben twee top-vijf hits: “A Teenager In Love” en “Where Or When”. De grootste hit is “Runaround Sue”, die in 1961 gedurende twee weken de eerste plaats bezet.

 

 

18 juli 1941:

Martha Reeves wordt geboren in Alabama. Haar groep “Martha & The Vandellas” hebben zes top-10 songs. Hun grootste hit is “Dancing In The Street”, een nummer twee song uit 1964.

 

 

18 juli 1972:

Kevin White, burgemeester van Boston, verleent zijn bemiddeling zodat Mick Jagger en Keith Richards van The Rolling Stones de gevangenis van Warewick (Rhode Island) kunnen verlaten om hun optreden in The Boston Garden te verzorgen. Beiden werden gearresteerd vanwege een vechtpartij met een uit Providence (Rhode Island) afkomstige fotograaf.

 

 

18 juli 1992:

Zangeres Whitney Houston en rapper Bobby Brown treden in het huwelijk. De plechtigheid vindt plaats in Houston’s herenhuis dat in Mendham Township (New Jersey) staat. Onder de gasten bevinden zich Patti LaBelle, Gladys Knight, Gloria Estefan en Dick Clark.

 

 

18 juli 1995:

“Dreaming of You”, een posthuum album van de vermoorde Texaanse ster Selena, wordt uitgebracht. Het is het snelst verkochte album van een vrouwelijke artiest in de geschiedenis van de popmuziek, waarbij er op de eerste dag 175.000 exemplaren over de toonbank gingen.

 

 

18 juli 2001:

Rapper Ol’ Dirty Bastard van “Wu-Tang Clan” wordt door het gerechtshof in Queens, New York, twee tot vier jaar gevangenisstraf opgelegd na bekend te hebben in april in het bezit van cocaïne te zijn geweest.

 

 

18 juli 2003:

Het stoffelijk overschot van Celia Cruz wordt overgevlogen naar Miami voor afscheid door de grote Cubaanse gemeenschap in die stad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.