Valse bankbiljetten in omloop
november 20, 2013
Vandaag In Het Verleden 20 November
november 20, 2013
Show all

Today In Pop History 20 November

20 nov. 1979:

Billboard pop hit nummer 1 is “No More Tears (Enough Is Enough)” van Barbra Streisand en Donna Summer. De song is met het duet van Streisand en Neil Diamond de vierde nummer 1 voor beide artiesten.

 

 

Randy Jackson20 nov. 1991:

Randy Jackson wordt in Los Angeles veroordeeld tot 1 maand gevangenisstraf omdat hij tijdens zijn proeftijd over de schreef is gegaan. De 31-jarige broer van Michael Jackson had geen verweer in januari op beschuldigingen zijn vrouw geslagen te hebben.

 

 

 

20 nov. 1995:

Billboard pop hit nummer 1 is “Exhale (Shoop Shoop)” van Whitney Houston.

 

 

20 nov. 1998:

Alanis Morissette treedt op in de winkelzaak van Tower Records in Buenos Aires (Argentinië). De opbrengst van haar album op die dag werd geschonken aan een kinderziekenhuis in die stad.

 

 

20 nov. 1999:

R&B superstar Brandy treedt op in haar eerste TV-special. In een programma dat een uur duurt en getiteld is: “Brandy In Concert: A Special For The Holidays”, worden songs ten gehore gebracht die opgenomen zijn tijdens een recentelijk gehouden concert in het Rosemont Theater in Chicago.

 

 

20 nov. 2000:

Onder de artiesten die deelnemen aan de derde jaarlijkse “Soul Train” Christmas Starfest in het Santa Monica Civic Auditorium in California, zijn Aretha Franklin, Snoop Dogg en Brian McKnight. In de show treden top R&B artiesten op die favoriete kerstnummers ten gehore brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.