Vandaag In Het Verleden
december 3, 2013
Vandaag in het Verleden
december 3, 2013
Show all

Today In Pop History

 

 

 

03 dec. 1948:

Ozzy Osbourne wordt in Birmingham, Engeland geboren. Zijn grootste pop hit is het nummer 8-duet met Lita Ford, “Close My Eyes Forever”.

 

03 dec. 1966:

Ray Charles (“Georgia On My Mind”) wordt beschuldigd van het bezit van heroïne en marihuana. Hij moet een gevangenisstraf uitzitten die hem 5 jaar eerder was opgelegd, doch was uitgesteld. Hij wordt ook veroordeeld tot het betalen van een geldboete van $ 10.000,–

 

03 dec. 1971:

Het Casino van Montreux in Zwitserland wordt door beand verwoest tijdens een optreden van Frank Zappa. Ian Gillian, voorzanger van “Deep Purple” die in de nabije omgeving met een opname bezig was, wordt geïnspireerd tot het schrijven van de classis “Smoke On The Water” naar aanleiding van het gebeurde.

 

03 dec. 1995:

Madonna wordt gehonoreerd met een award. Zij wordt tijdens de eerste “Fashion & Music Awards”- uitzending via het muziekkanaal VH-1 uitgeroepen tot de meest modieuze artieste. Zij legt ook beslag op de “Viewer’s Choice Award” van VH-1 omdat zij steeds weer buitengewone stijl ten toon spreidt.

 

03 dec. 1997:

Janet Jackson wint een rechterlijk bevel tegen Eric Leon Christian, van wie zij beweert dat hij haar lastig valt.

 

03 dec. 1998:

Bobby Brown meldt zich aan bij de politie naar aanleiding van een arrestatiebevel dat uitgevaardigd was na rapportage van dronkenschap. Hij had zich eerder dit jaar aangemeld voor het ondergaan van gevangenisstraf wegens het rijden onder invloed van alcohol. Een boze rechter in Fort Lauderdale (Florida) laat Brown vrij op straffe van betaling van een borgsom ad $ 2.500,–, maar zegt wel dat hij “ongeduldig begint te worden”.

 

03 dec. 2013: à JARIG:

Veteraanzanger Andy Williams (“The Hawaiian Wedding Song”) à 84 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.