Maatregelen Yahoo tegen aftappen
november 19, 2013
Vandaag In Het Verleden 19 November
november 19, 2013
Show all

Today In Pop History 19 November

19 nov. 1968:

The Supremes treden op in de Royal Variety Show in London. Koningin Elizabeth II woont deze show bij.

 

 

19 nov. 1979:

Chuck Berry wordt uit de Lompoc Gevangenis ontslagen. Hij heeft gevangenisstraf moeten uitzitten wegens belastingontduiking.

 

 

19 nov. 1990:

De National Academy of Recording Arts & Sciences verklaart de groep Milli Vanilli vervallen van de hun toegekende Grammy voor “best new artist”, omdat Rob Pilatus en Fabrice Morvan in feite niet gezongen hebben bij de opname van hun eerste album (“Girl You Know It’s True”). Het is de eerste keer ooit dat een Grammy teruggenomen is.

 

 

19 nov. 1995:

Het 13e album van Bruce Springsteen, “The Ghost of Tom Joad” wordt uitgegeven.

 

 

19 nov. 1997:

Johnny Cash wordt in ernstige, maar stabiele conditie opgenomen in het Baptist Hospital in Nashville, nadat hij een dubbele longontsteking had opgelopen. De 65-jarige countrylegende is Shy-Drager Syndrome patiënt, een variant van de ziekte van Parkinson.

 

 

19 nov. 1997:

De Amerikaanse première van “Standing Stone” van Sir Paul McCartney wordt uitgevoerd in de Carnegie Hall met begeleiding van het St. Luke’s Orchestra met Laurence Foster als dirigent.

 

 

19 nov. 1998:

De fans van Motley Crue zijn instaat al hun modebehoeften te bevredigen, wanneer de band de nieuwe winkelzaak in Los Angeles opent. De winkel is bevoorraad met koopwaar die de band heeft vergaard tijdens wereldwijde tours, kledingstukken van zowel kledinglijnen van bassist Nikki Sixx en zanger Vince Neil als van datgene, afkomstig van alle Motley Crew albums.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.