Vandaag in het Verleden
mei 21, 2014
Dagbladen overzicht 21 mei
mei 21, 2014
Show all

Today in Pop History

21 mei 1941:

Ronald Isley van The Isley Brothers wordt geboren in Cincinnati. De grootste hit van de groep is “It’s Your Thing” die in 1969 de tweede plaats op de Billboard Hot 100 haalt.

 

 

21 mei 1981:

Reggaester Bob Marley wordt in St. Ann’s op Jamaica met staatseer begraven.

 

 

21 mei 1992:

Zangeres / actrice Bette Midler is de laatste gaste van Johnny Carson in het late NBC-programma “The Tonight Show”. Ziij zingt diverse liedjes en brengt ook een kort duet met Carson.

 

 

21 mei 1998:

Sam Moore van “Sam & Dave”, Mary Wilson van “The Supremes” en oorspronkelijke leden van “The Platters”, Danny & The Juniors en andere leden van de oude garde, hebben een ontmoeting met leden van The House Intellectual Property Subcommittee om uiting te geven aan hun bezorgdheid omtrent waardeloze groepen, bedriegers die zich beroemde podiumnamen aanmeten.

 

 

21 mei 1998:

Frank Sinatra’s vrouw, 22 jaar oud en zijn 3 kinderen erven het grootste deel van zijn bezittingen bij het opmaken van zijn testament. Barbara Sinatra erft het grootste deel van zijn onroerende goederen, evenals het recht om zijn naam en portret te mogen verhandelen. Sinatra’s eerste vrouw en moeder van zijn kinderen, Nancy Barbato Sinatra, ontvangt US$ 250.000,–

 

 

21 mei 1999:

Het muziekmanuscript van Sir George Martin voor “Candle In The Wind ‘97’” t.b.v. Sir Elton John, wordt geveild door Sotheby in London. De opbrengst is bestemd voor drie muziekgerelateerde liefdadigheidsinstellingen, inclusief “The Nordoff-Robins Music Therapy Centre” en “The British Record Industry Trust”.

 

 

21 mei 2000:

Rapper Black Rob (alias Robert Ross) van Bad Boy Records wordt gearresteerd en beschuldigd van onwettig wapenbezit. Ross en een vriend werden door de politie aangehouden in Manhattan’s Upper West Side, nadat hun undercover agenten, naar verluidt, Ross een 22 kaliber vuurwapen zien overhandigen aan zijn compagnon.

 

 

21 mei 2001:

Het gezin van voorzanger Bono van U2 en zijn vrouw Ali wordt uitgebreid met de geboorte van een zoon.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.