Vandaag In Het Verleden
december 17, 2013
Rosebel houdt awareness vuurwerkveiligheid in Brokopondo
december 17, 2013
Show all

Today in Pop History

17 dec. 1939:

Eddie Kendricks van The Temptations wordt geboren in Birmingham, Alabama.

 

17 dec. 1958:

Mike Mills van R.E.M. wordt geboren. Het best verkochte album van de groep is “Out Of Time” uit 1991, waarvan er meer dan 3 miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

 

17 dec. 1978:

Billboard pop hit nummer 1 is “Le Freak” van Chic. Van de single worden er meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht, waardoor deze single de best verkochte van Atlantic Records is geworden.

 

Celine Dion

 

 

17 dec. 1996;

Tijdens een persconferentie geeft Celine Dion toe dat een hectisch opname- en tourprogramma ertoe heeft bijgedragen dat zij haar uiteindelijk doel – moeder worden – niet gehaald heeft. De Canadese diva zegt, dat zij een onderbreking in haar programma zal inlassen en zich erop zal toeleggen met haar echtgenoot en manager, René Angelil, een gezin te stichten.

 

17 dec. 1997:

President Bill Clinton verheft het “No Electronic Theft”-wetsontwerp tot wet. Daardoor wordt het smoesje, waar mensen zich achter verscholen, ongedaan gemaakt. Zij beweerden namelijk geen direct financieel voordeel te halen uit diefstal van door auteursrechten beschermde werken, die van het Internet ge-download werden

 

17 dec. 2001:

Bianca Halstead, lead singer van de rockband “Betty Blowtorch”, komt te overlijden door een auto-ongeluk. Zij reed met te hoge snelheid, waardoor zij de controle over het voertuig kwijt was en op de Interstate 10 nabij New Oeleans verongelukte. Zij is 36 jaar geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.