Wetgeving vereist voor aanwezigheid lifeguards bij zwemgelegenheden
april 28, 2014
Vandaag in het Verleden
april 29, 2014
Show all

Today in Pop History

29 apr. 1968:

De musical “HAIR” gaat op Broadway van start.

 

29 apr. 1972:

Billboard pop hit nummer 1 is “The First Time I Saw Your Face” van Roberta Flack. De song is de eerste van de drie nummer 1 hits van Flack.

 

29 apr. 1976:

Bruce Springsteen probeert over de schutting van het landgoed “Grace Land” van Elvis Presley te klimmen om Elvis te kunnen zien. Hij wordt door veiligheidsagenten van het terrein verwijderd.

 

 

29 apr. 1984:

Billboard pop hit nummer 1 is “Against All Odds (Take A Look At Me Now)” van Phil Collins. De single is de titelsong van de gelijknamige film met Jeff Bridges en Rachel Ward.

 

 

 paula abdul blankpaula abdul blank29 apr. 1992:

Zangeres Paula Abdul treedt in Santa Monica (California) in het huwelijk met acteur Emilio Estevez. Voor beide echtelieden is het hun eerste huwelijk.

 

 

29 apr. 1993:

Een vooraanstaande gitarist en producer uit het Rocktijdperk, Mick Ronson, overlijdt in London op 46-jarige leeftijd aan leverkanker. De artiest was bekend om zijn gitaarwerk met David Bowie en met Rolling Thunder Revue van Bob Dylan.

 

 

29 apr. 1999:

Tommy Lee heeft zijn verbintenis met Motley Crue opgezegd omdat hij tijd wil besteden aan zijn nieuwe band, “Methods of Mayhem”,   en aan zijn gezin sedert de hereniging met zijn vrouw Pamela Anderson Lee.

 

 

29 apr. 2004:

Buddy Guy en Etta James zijn de grootste winnaars tijdens de W.C. Handy Blues Awards, gepresenteerd door de non-profit Blues Foundation. Zanger/gitarist Guy werd uitgeroepen tot hedendaagse mannelijke Bluesartiest van het jaar. Zijn Silvertone-album “Blues Singer” werd uitgeroepen tot blues album van het jaar. Zangeres James werd uitgeroepen tot soul blues vrouwelijke artiest van het jaar. Haar Private Music release
”Let’s Roll” won de soul/blues albumprijs van het jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.