Wakay pompen weer in werking
februari 12, 2020
Algemeen Pensioenfonds telt 47 duizend leden en SRD 145 miljoen aan middelen
februari 12, 2020
Show all

ZV All Stars II en Parkeer Boys Kampioen

ZV All Stars II en Parkeer Boys zijn dinsdagavond respectievelijk kampioen geworden in de Tweede Klasse en Eerste Klasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond. Het werd een 3-2 overwinning voor All Stars II tegen het jong team van ZV Zwaluw’96 II. Prichad Parmisser, de coach van Zwaluw II is trots op de prestaties van het team, omdat ze in feite toch stand hebben weten te houden.

Coach Dimitri Woodley het team van All Stars II geeft aan dat het de jongens moeilijk is gemaakt, maar dat hun kampioensdrang groter bleek. Een minpuntje, om het maar zo uit te drukken, zegt Woodley, is dat het kampioenschap in de Hoofdklasse aan All Stars voorbij is gegaan. 

In de Eerste Klasse lukte het Parkeer Boys om terug te komen van een 1-0 serie achterstand om het kampioenschap te behalen. Coach Martin Hoever van Brodas is van mening dat concentratieverlies daarvoor heeft gezorgd.

Parkeer Boys heeft het hele seizoen op nummer een gestaan. Dit door hard te werken en kampioen worden is dan ook “het loon” hiervoor aldus assistent-coach Roche Emanuelson.

Het zaalvoetbalseizoen 2019/2020 is nu officieel afgesloten.

Comments are closed.