Zusjes Alfonsdorp waren thuis-situatie beu

Openbare leven New York deels plat door sneeuwstorm
maart 14, 2017
The Brothers pakken 3de Makhan Chor
maart 14, 2017
Show all

Zusjes Alfonsdorp waren thuis-situatie beu

De zusjes Cindy (7) en Rahana (4) Pierre uit Alfonsdorp, die een week werden vermist, waren de thuissituatie beu en zijn om die reden vorige week zaterdag van huis weggelopen. Dat is de rode draad van de verklaring die Cindy heeft afgelegd tegenover de politie. Zo verneemt de Ware Tijd van bronnen binnen de politie.

Ze bleken geen prettig leven te leiden sinds hun vader een nieuwe vrouw in huis had gehaald. De moeder van de kinderen is geruime tijd geleden overleden. Uitlatingen van hun vader en grootvader waren de bewuste zaterdag 4 maart de directe aanleiding om het bos in te trekken.

Het weglopen had uiteindelijk voor de kleine Rahana fatale gevolgen. Haar ontzielde lichaam werd zaterdag, op de dag dat ze haar vijfde verjaardag zou vieren, aangetroffen in het bos. Ze werd gevonden op aanwijzingen van Cindy, die enkele uren eerder plotseling tevoorschijn kwam in het dorp, in de omgeving van de plaatselijke school. Het oudste zusje had geen kleren meer aan haar lijf.

De politie heeft vorige week in deze zaak de grootmoeder en twee zonen onder wie de vader van de meisjes, Aldenleeds G., aangehouden. Of ze nog steeds zijn opgesloten, is onbekend. Ook is het onduidelijk waarom ze zijn aangehouden.

Hoewel over de doodsoorzaak in het dorp en sociale media druk wordt gespeculeerd, zijn daarover door de politie nog geen mededelingen gedaan. Sectie zal dat moeten uitwijzen. Daarnaast is het nog altijd onbekend wat de zusjes in het bos hebben moeten doorstaan. Vast staat wel dat Rahana al enkele dagen dood was toen ze werd gevonden. Haar lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding.

 

Comments are closed.