Zilver en brons Suriname tijdens Taste of the Caribbean

Dagbladen overzicht – 4 juli 2019
juli 4, 2019
Man aangehouden na beledigen en bedreigen president
juli 4, 2019
Show all

Zilver en brons Suriname tijdens Taste of the Caribbean

Team tevreden over prestaties

De Surinaamse Chef Association (SCA) is tevreden over de resultaten die zijn gehaald tijdens de ‘Taste of the Caribbean’ competitie 2019 in Miami, de Verenigde Staten. Dinsdagavond hield het team een perspresentatie. In de categorieën ‘Caribbean National Team’ (brons), ‘Caribbean Chef of the Year’ (zilver en brons), ‘Caribbean Bartender of the Year’ (brons), ‘Caribbean Junior Chef’ (zilver) en ‘Caribbean Pastry Chef of the Year (zilver) warden er medailles gehaald. De coach van Suriname, Sherwin Alexander, hoopt dat er in de toekomst een gouden medaille wordt gewonnen.

Quincy Karijodikromo, die brons won bij de junioren chefscompetitie, deed voor het eerst mee. Zenuwen en een niet te beste afwerking, maakten dat hij genoegen moest nemen met de derde plek.

Voorzitter van de Suriname Chef Associatie, Rosita Leeflang, blikt tevreden terug op het evenement in Miami. Ze is ervan overtuigd dat het team in de toekomst gaat verassen met nieuwe ideeën op culinair gebied.

De Suriname Chef Associatie, Rosita Leeflang. Donderdag (vandaag) vertrekt een team van twee chefs, één bartender en een pastry-chef naar Antigua en Barbuda voor de ‘Culinary Grand Prix Invitational’ van 5 tot 7 juli.

Comments are closed.