Zevende editie HR event van start met thema: HR, Whats’s trending?

Dagbladen overzicht dinsdag 17 oktober 2017
oktober 17, 2017
Hoefdraad ondertekent Affordable Housing Project voor $35 miljoen met Islamic Development Bank
oktober 17, 2017
Show all

Zevende editie HR event van start met thema: HR, Whats’s trending?

De zevende editie van het Human Resources event gaat vandaag (dinsdag 17 oktober) van start en duurt tot en met woensdag 18 oktober. Wendy Merhai-Mannen van Agilis Business Solutions en Claire Antonius van Orga N!ce staan weer achter dit toonaangevende event op het gebied van HR.  Het thema dit jaar is: HR; “What’s trending”.

Anushka Sonai, directeur bij Spang Makandra zal voor de zesde keer deelnemen aan dit event. Zij geeft aan dat het doel van dit event gericht is om HR professionals en gebruikers van HR diensten een platform te bieden waarbij gediscussieerd kan worden de trends die zich nu afspelen op HR gebied.

Sonai geeft aan dat zij het tijdens dit event zal hebben over Artificial Intelligence op de werkvloer. Denk maar aan het gebruik van de smart phone. Zonder erbij stil te staan maken we al goed gebruik van Artificial Intelligence zegt Sonai.

Gea peper is founder en owner van het Happiness bureau in Nederland. Ook zij zal spreken tijdens  het HR event. Zij zal het hebben het creëren van de beste medewerkers beleving binnen een bedrijf.

Het zevende Human Resources event gaat vandaag (dinsdag 17 oktober) van start en duurt tot en met woensdag 18 oktober. Aanmelden mag en voor meer informatie mag men naar de facebook page van Human Resources event Suriname.

Comments are closed.