Wegenautoriteit werkt aan plan over bouw infrastructurele werken
februari 7, 2020
Drugssmokkel legt smet op bonafide exporteurs
februari 7, 2020
Show all

Zaalvoetbal finale ronde

De finale ronde bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond startte gisteravond in de Ahtony Nesty Sporthal. In de tweede klasse staan ZV All Stars II en ZV Zwaluw ’96 II tegenover elkaar. Game 1 wist ZV Zwaluw “96 II naar zich toe te trekken door te winnen met 2-0.In de eerste klasse staan Parkeer Boys en Sv Brodas tegenover elkaar. De ploegen waren tegen elkaar opgewassen, Parkeer Boys maakte met nog 7seconden op de klok de stand op gelijk te trekken en zo een verlenging te forceren. In de verlenging werd er niet gescoord wat betekend dat penalty’s de winnaar zouden bepalen. Brodas won de penaltie serie met 5 -4.

Martin Hoever coach van Brodas zegt dat zijn ploeg niet in paniek raakte na de gelijkmaker met nog zeven seconden te gaan.

Op de vraag welke veranderingen gepleegd moeten worden en welke fouten hij verbeterd wil zien voor game twee zondag zei coach Hoever het volgende

Vorig jaar stond Brodas ook in de finale en wonnen ook game 1 maar verloren game 2 en 3.Wij gaan dus niet naast onze schoenen lopen, wij weten wat ons te wachten staat. Wat ons vorig jaar is overkomen zal niet gebeuren dit jaar.

In de verlenging moesten wij terughoudend spelen vanwege de zeven team fouten die Parkeer Boys al had en zich daardoor geen overtreding konden perimiteren zegt assistent coach Roche Emanulson van Parkeer Boys.Om game 2 te winnen moeten de jongens hun zelf vertrouwen weer terug krijgen en gewoon vrij spelen zoals zij dat hebben gedaan in de reguliere competitie.

In de hoofdklasse finale heeft The lions game 1 gewonnen van All stars met vier tegen twee. Volgens Stanley Lamsberg coach van the Lions was het een vrij dominant spel van zijn ploeg gedurende de wedstrijd te danken aan de goede voorbereiding.

The Lions zullen zondag hun uiterste best doen om het kampioenschap binnen te halen. Wat wij goed hebben gedaan in game 1 moeten wij behouden en wat minder goed ging verbeteren.

Vangelino Sastromedjo had een grote bijdrage in de overwinning van The Lions, met 2 doelpunten en goede en precieze passen naar teamgenoten. Sastromedjo had een veel moeilijkere wedstrijd verwacht omdat hij onder de indruk was van het geleverde spel van All Stars in de serie tegen Styx.  Misschien vermoeidheid door weinig rust, maar ik onderschat niemand ze hebben potentie en weet dat het een harde wedstrijd wordt zondag.

Zondag 9 februari game 2 in alle drie klassen van de Surinaamse Zaalvoetbalbond in de Anthony Nesty Sporthal.

Comments are closed.