William Waidoe; ‘Mijn verklaring in DNA betekent niet dat ik NDP-er ben geworden’

Waidoe wordt hebzucht en eigengewin verweten
mei 15, 2019
Volksgezondheid verhoogt controle op mazelen
mei 15, 2019
Show all

William Waidoe; ‘Mijn verklaring in DNA betekent niet dat ik NDP-er ben geworden’

De verklaring die William Waidoe maandag in het parlement heeft afgelegd, betekent niet dat hij de Pertjajah Luhur (PL) verlaat en lid wordt van de Nationale Democratische Partij (NDP). Volgens Waidoe gaat hij de fractie van de NDP wel ondersteunen maar, zegt hij, “dat maakt mij nog geen NDP-er”. Waidoe zegt dat hij niet heeft bedankt als lid van PL. Toch geeft hij eveneens toe, goed te beseffen dat er binnen de Pertjajah Luhur geen plek meer voor hem is. Voornamelijk na de uitlatingen van PL-voorzitter Paul Somohardjo. Waidoe verduidelijkt zijn positie en deelt zijn bevindingen ten aanzien van de houding die de PL tegenover hem heeft aangenomen.

De parlementariër zegt geen moeite te hebben met alle kritiek. Naar zijn mening heeft hij geen verraad gepleegd naar de kiezers toe die in hem geloven.

De moeder van Waidoe gaf enkele weken terug reeds aan zelf de NDP aan te hangen. Het zou volgens haar beter zijn als haar zoon William, zich eveneens bij die partij zou aansluiten. Waidoe gaf aan dat zijn moeder vrij was om haar gevoelens te uiten, maar dat het voor hem geen leidraad was.

Comments are closed.