Wie draagt de doorzichtigste jurk? Kim Kardashian of Beyoncé?

RUMAS blijft ook niet verschoond van recidivisten
mei 5, 2015
Sport 06 mei
mei 6, 2015
Show all

Wie draagt de doorzichtigste jurk? Kim Kardashian of Beyoncé?

NEW YORK, NY - MAY 04: Rihanna attends the "China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 4, 2015 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images) ORG XMIT: 551925653 ORIG FILE ID: 472230422


Strategische kristallen en borduursels met heel veel bloot. De jurken van de sterren Beyoncé en Kim Kardashian leken vannacht op de rode loper van het Met Gala zoveel op elkaar dat er wel een strijd gaande leek: wie heeft de meest doorzichtige jurk?

Beyoncé kreeg veel aandacht voor haar outfit op het jaarlijkse feest van Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour: een bijna volledig doorzichtige jurk met enkel kleurrijke steentjes hier en daar. Kim Kardashian droeg een soortgelijke doorzichtige jurk, met glanzende kristalkleurige borduursels om bepaalde lichaamsdelen te verbergen.

Rihanna kon niet alleen over de rode loper van het Met Gala lopen. De zangeres droeg een gele mantel met zo’n lange sleep, dat die door vier assistenten gedragen moest worden. En Jennifer Lopez koos voor een roodkleurige versie van een doorzichtige jurk, die vooral aan de zijkant erg bloot was.

Het Met Gala wordt sinds 1971 georganiseerd en heet officieel het Costume Institute Gala. Het is een benefietgala voor het Costume Institute, waar het museum zijn modecollectie bewaart, en tegelijkertijd een openingsfeestje voor de jaarlijkse modetentoonstelling.

Bron:AD.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.