Whatsapp blokkeert gebruikers van onofficiële apps permanent

Padieboeren vragen weer subsidie van de regering
maart 5, 2015
Typhoon Radio 10 Special
maart 5, 2015
Show all

Whatsapp blokkeert gebruikers van onofficiële apps permanent

Whatsapp-gebruikers die via een andere, onofficiële app berichten versturen worden voortaan permanent geblokkeerd door de online berichtendienst. Dat meldt een Duitse website, die enkele meldingen van gedupeerde gebruikers hebben ontvangen. Een grote groep mensen gebruikt onofficiële apps, zoals Whatsapp+ of WhatsappMD, om berichten te versturen.

Deze apps zijn niet in Google Play te downloaden en bieden meer functionaliteiten dan de officiële Whatsapp-app, zoals de mogelijkheid om de laatst gezien-status van anderen te zien terwijl de status van de gebruiker is verborgen. Whatsapp blokkeert het telefoonnummer, waardoor de gebruiker ook niet meer met de officiële app berichten kan versturen. De ontwikkelaars van deze alternatieve Whatsapp-apps kregen van Facebook bericht dat ze per direct moesten stoppen met het aanbieden van de software, omdat de apps de gebruiksovereenkomsten van Whatsapp schenden.

1 Comment

  1. Lilian Jurel schreef:

    Goedemorgen
    Wil het hebben over het vuil dat men op straat stort . Ik vind het echt triest dat men zo met een mooi land als Su omgaat . Waarom vuil op straat gooien en ook grofvuil . Waarom kunnen sommige buurten heel netjes zijn en andere weer zo vies en vuil. Groetjes anoniem graag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.