Werkers kinderverblijf “Ingrid” roepen hulp parlement in

Personeel Statistiekbureau dient petitie in bij parlement
juni 8, 2018
Info10 – Lifestyle & Carfair – 8 juni 2018
juni 8, 2018
Show all

Werkers kinderverblijf “Ingrid” roepen hulp parlement in

Opvang hangt sluiting boven het hoofd

Het kinderopvang huis Ingrid voor peuters en kleuters op het complex van ’s Landshospitaal wordt met sluiting bedreigd. De ongeveer 15 creshleidsters zijn radeloos na het horen van dit nieuws door het stichtings bestuur. Het bestuur bestaat uit personen van ’S Landshospitaal en R.K.Z. (Sint Vincentius Ziekenhuis).

De rek is eruit en de opvang kan vanwege de krappe financien niet langer operationeel gehouden worden aldus het Stichtingsbestuur. De crèche leidsters die vorige week vrijdag met het nieuws werden geconfronteerd hebben donderdag om interventie en bemiddeling van het parlement gevraagd, zegt Aretha Winter, hoofd Kinderdag verblijf Ingrid aan Radio10.

U hoorde Aretha Winter, hoofd van Kinderopvang verblijf Ingrid op het terrein van ‘s Lands Hospitaal. De opvang kan zich door de moeilijke economisch situatie  niet langer bedruipen en ziet zich genoodzaakt om per 15 september van dit jaar haar deuren te sluiten. Bij Kinderopvang huis Iingrid verblijven er ongeveer 90 kindertjes en zijn 15 leidsters werkzaam.

Comments are closed.