Werken op afstand kan nieuwe manier van zaken doen worden

NIMOS en Coördinatie Milieu gaan op in Nationale Milieuautoriteit
maart 30, 2020
Regering werkt aan importverbod voor luxe artikelen
maart 30, 2020
Show all

Werken op afstand kan nieuwe manier van zaken doen worden

Wel juiste begeleiding nodig

Het besmettingsgevaar door het coronavirus heeft voor een enorme ontwrichting gezorgd in de normale gang van het zaken doen in Suriname. Sommige bedrijven zijn er zelfs toe overgegaan om tot nader order te sluiten, met alle gevolgen van dien voor omzetten en productiecapaciteit.

Van huisuit werken is wel een effectieve manier om verliezen en de dienstverlening naar de doelgroepen, tot een minimum te beperken. Met de juiste begeleiding kan dit een ideale werkmethode worden, ook nadat het besmettingsgevaar is geweken.

Consultancybureau Organizational Transformers speelt hierop in door infosessies aan te bieden aan bedrijfsleiders en managers over hoe zij met werken op afstand, het onderste uit de kan kunnen halen.

Gail Meyer, directeur van Organizational Transformers, OTNV. Het consultancybureau is begonnen met het houden van infosessies voor bedrijfsleiders over hoe zij hun personeel effectief kunnen inzetten tijdens werken-op-afstand. Met de juiste begeleiding kan dit wellicht de nieuwe manier van werken worden, ook nadat het gevaar van COVID-19 is geweken.

Comments are closed.