Werk hervat op de Anton de Kom Universiteit

SoZaVo minister Polak beloofd verbeterde dienstverlening BZV kantoren
maart 23, 2018
Info10 – internexpo – 23 maart 2018
maart 23, 2018
Show all

Werk hervat op de Anton de Kom Universiteit

De bond (Werk Federatie Universiteit)  legde het werk voor bijkans 5 dagen  lam met de dwingende eis dat de loonreeksen van haar werknemers wordt op korte termijn wordt aangepast, onrechtmatig ingehouden belastinggelden worden teruggestort en dat de onderhandeling over de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst over 2018 wordt gestart.Eerder genoemde punten staan allemaal duidelijk vervat in een eerder deze bereikte principe akkoord, zegt Sunil Soeknandan, woordvoerder van de Werk Federatie Universiteit(WFU).

Jack Menke , voorzitter van het bestuur van de Anton de Kom Universiteit, noemt het proces om te komen tot de oplossing van het gerezen probleem, bijzonder. De bijzonderheid lag  m volgens Menke in het feit dat de bond alvorens om de onderhandelingstafel te gaan,  eerst geinformeerd wilde worden over de de legitimiteit van het universiteits bestuur.

Menke beloofd dat de communicatie met voornamelijk de bond verbeterd zal worden.Ook zal worden gewerkt aan snelle inlossing van de overeenkomst zoals vervat in het jonste principe akkoord  tussen het Bureau Universiteits bestuur en de Werknemers Federatie Universiteit.

Andermaal Jack Menke voorzitter van het Anton de Kom Universiteis bestuur. Na bijkans een week van bondsacties,is de rust op de Campus nu volledig teruggekeerd.

Comments are closed.