Wegomlegging Van ’t Hogerhuysstraat komende zondag

Nationaal Jeugdparlement: ‘Onderwijsminister heeft 5 werkdagen om inschrijvingstarieven bekend te maken’
juli 9, 2016
Sociale organisatie en Stichting 1 voor 12 doneren schoolspullen aan tehuizen
juli 11, 2016
Show all

Wegomlegging Van ’t Hogerhuysstraat komende zondag

De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) gaat op zondag 10 juli graafwerkzaamheden uitvoeren. Met het werk is een aannemer belast en die zal nabij de kruising van de Van ’t Hogerhuysstraat met de Slangenhoutstraat bezig zijn. Weggebruikers moeten er rekening mee houden dat komende zondag van 06.00u tot en met 24.00 uur het verkeer in de nabijheid van deze hoek dus omgeleid zal worden.

En dat als volgt:

– het verkeer over de Van ‘ t Hogerhuysstraat komende vanuit de richting van de rotonde die de richting van de brug over de Saramaccadoorsteek oprijdt zal linksaf in Beekhuizen moeten inslaan.

– het verkeer komende vanuit de tegenovergestelde richting zal links of rechts de Industrieweg Noord moeten inslaan.

– het verkeer over de Slangenhoutstraat komende vanuit de richting van Saron en gaande naar de richting van Beekhuizen is verplicht de Van ‘t Hogerhuystraat links in te slaan.

– het verkeer komende vanuit de tegenovergestelde richting zal of rechts de Van ‘t Hogerhuysstraat moeten inslaan of rechtdoor richting Saron kunnen opgaan.

Aan de weggebruikers wordt nogmaals gevraagd rekening te houden met de wegomlegging en  aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen. (persber. KPS)

Comments are closed.