Wegomlegging in verband met Carifesta

Ruim twintig Paranen gecertificeerd als agro-ondernemers
augustus 16, 2013
Carifesta commissie Nickerie stelt thema bij
augustus 16, 2013
Show all

Wegomlegging in verband met Carifesta

carifesta logoVanwege de verwachte verkeersdrukte en de in acht te nemen verkeersveiligheid houden wij u het volgende bericht voor: Vandaag en morgen, zaterdag 17 augustus, wordt in verband met de te houden festiviteiten rondom Carifesta XI, door de politie het verkeer in de omgeving van het Onafhankelijkheidsplein vanaf 12.00 ‘smiddags op de navolgende kruisingen omgelegd, te weten:

H.A.E. Arronstraat / Grote Combéweg
Van Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

Om 15.00 uur zal de verkeersomlegging rondom het Onafhankelijkheidsplein worden uitgebreid naar de volgende kruisingen, te weten:

H.A.E. Arron- / Mgr. Wulfingstraat

Mgr. Wulfingstraat / van Roseveltkade

Watermolen- / Mr. F. Lim A Postraat

Miranda- / Mr. F. Lim A Postraat

Groete Combéweg / van Roseveltkade

Van Sommelsdijck- / Wicherstraat

Wicherstraat / President da Costalaan

Crommelinstraat / President da Costalaan

Wilhelminastraat / President da Costalaan

Wilhelminastraat / Hofstede Crullaan

Cornelis Jongbawstraat / Hofstede Crullaan

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan hiermee rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen en hun medewerking te verlenen dat het verkeer een vlot, ordelijk en bovenal veilig verloop kan hebben. Personen die in het afgezette gebied woonachtig zijn wordt aangeraden dit door te geven aan de dienstdoende agent bij de afzetting alvorens hun weg te kunnen vervolgen. Weggebruikers uit de richting van het zuiden/westen en oosten met het voornemen Paramaribo –Noord aan te doen, vice – versa, worden geadviseerd gebruik te maken van de Charlesburgweg / Letitia Vriesdelaan / Gongrijpstraat / Prinsessestraat / Ringweg om hun bestemming te bereiken. Op bezoekers aan de festiviteiten wordt het beroep gedaan hun voertuigen buiten het afgezette gebied te parkeren, op zodanige wijze dat het wegdek helemaal vrij blijft. Op een weg bestemd voor het verkeer in één richting dient u aan de uiterste linkerzijde te parkeren. Parkeert u toch aan de rechterzijde, dan zal uw voertuig worden weggesleept naar een plaats van berging. Hetzelfde geldt voor het parkeren in en/of voor een in-uitrit.

Comments are closed.