Wegenautoriteit werkt aan plan over bouw infrastructurele werken

Dagbladen overzicht – 7 februari 2020
februari 7, 2020
Zaalvoetbal finale ronde
februari 7, 2020
Show all

Wegenautoriteit werkt aan plan over bouw infrastructurele werken

De wegenautoriteit Suriname is bezig met een plan voor het bouwen van een aantal infrastructurele werken. Dat blijkt uit een presentatie donderdag 6 februari (gisteren) in het Marriott Hotel. De focus is gelegd op oplossingsmodellen tot het minimaliseren van verkeersopstoppingen en het creëren van bergingscapaciteit van het ontwateringssysteem van Paramaribo centrum zuid en west.

De autoriteit wil onder meer bruggen bouwen over de Suriname-rivier om het verkeer over de Wijdenboschbrug te ontlasten. Samen met andere stakeholders zijn voorstellen gedaan voor het finaliseren van het plan, zegt Lloyd Playfair, hoofd van de afdeling planning.

U hoorde Lloyd Playfair, hoofd van de afdeling planning van de Wegenautoriteit. Het opzetten van een infrastructuur is noodzakelijk, maar moet worden ontworpen voor alle gebruikers en niet alleen voor autobestuurders zegt transport- specialist en I.D.B – vertegenwoordiger Edgar Zamora.

I.D.B – vertegenwoordiger Edgar Zamora, donderdag tijdens een presentatie van de wegenautoriteit over de bouw van infrastructurele werken.

Comments are closed.