Weg naar Atjoni blijft gedeeltelijk gesloten

Dagbladen overzicht maandag 24 april 2018
april 24, 2018
Justitieminister Getrouw wil rust terug bij brandweerkorps
april 24, 2018
Show all

Weg naar Atjoni blijft gedeeltelijk gesloten

Dalian, Wegen Autoriteit en Openbare Werken werken aan wegverzakking

 

De Weg naar Atjoni blijft de komende dagen tot nader order afgesloten. Dit zegt districtscommissaris Kenya Pansa van Brokopondo. Pansa oriënteerde zich maandag persoonlijk in de nabije omgeving van het ingestorte wegdek ter hoogte van Politie post Atjoni, dichtbij de afslag naar Brownsweg. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van de gevaarlijke scheuring in het wegdek.

Zowel Dalian, Wegen Autoriteit als het ministerie van Openbare Werken hebben de afgelopen uren met man en macht gewerkt om de gevaarlijke situatie op te vangen, door een zogenaamde by pass route te maken voor het doorgaande verkeer. Wel is het zo dat het voor zwaar materieel onmogelijk is de komende dagen te passeren.

U hoorde Dc Kenya Pansa in gesprek met Radio10. Ze waarschuwt elke automobilist het kapotte weggedeelte zoveel mogelijk te vermijden. In samenspraak met de politie en de overige wegautoriteiten is een tijdelijke route opengesteld zodat een vlotte doorstroming van het verkeer voortgang vindt. Pansa wenst te benadrukken dat zwaar transport geen gebruik zal kunnen maken van de zogenaamde By pass route.

Comments are closed.