Weer SVB-nieuws via ABC, Garuda, QN-Sports en ATV

Moeder en Kindzorg moet beter; pilotprogramma begint in Kwarasan
februari 21, 2015
Doorgebroken dam te Weg naar Zee
februari 21, 2015
Show all

Weer SVB-nieuws via ABC, Garuda, QN-Sports en ATV

De sportredacties van ABC, Garuda, QN-Sports en ATV brengen weer nieuws van de Surinaamse voetbalbond (SVB). Dit meldden ze in een gezamenlijke verklaring. Uit ontevredenheid over wat zij noemen “het zeer onbehoorlijk gedrag van vooral SVB-voorzitter John Krishnadath”,  hadden de sportredacties de afgelopen twee weken geen SVB-nieuws uitgebracht.

De sportredacties zeggen uit verantwoordelijkheid ten opzichte van de sporters en sportliefhebbers, deze berichtgeving te hervatten. Desney Romeo (ABC), Gary Sordjo (Garuda), Quaraisy Nagessersing (QN-Sports) en Marciano Zalman (ATV) zeggen in een persbericht dat de SVB-voorzitter al enkele weken bezig is om, zonder enige reden, de sportredacties van voornoemde stations respectloos te behandelen.

Ze betreuren het dat de overige bestuursleden van de SVB, doen alsof hun neus bloed en de voorzitter steunen in zijn volgens hun onbegrijpelijk gedrag. Ze zeggen de bewegingen van de SVB topman nauwlettend te zullen blijven volgen, maar gaan over tot de orde van de dag.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.