Watervoorziening zijwegen Santopolderweg binnenkort gerealiseerd

Dagbladen overzicht – 12 maart 2019
maart 12, 2019
Drie gevallen van huiselijk geweld in een week in Nickerie
maart 12, 2019
Show all

Watervoorziening zijwegen Santopolderweg binnenkort gerealiseerd

Volksvertegenwoordiger Cotino trekt aan de bel bij SWM

 

Een ernstige oproep van volksvertegenwoordiger Roseli Cotino over het schrijnend watertekort in de omgeving Santopolderweg, heeft geresulteerd in snelle actie van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij(SWM). Bewoners van de Sjalot, Nagriweg en omliggende wegen in het district Wanica zijn meer als 20 jaar verstoken van goede watervoorziening. Dit behoort binnen niet al te lange tijd tot het verleden. Voor de ongeveer 70 huishoudens breekt, wat goed en stromend water uit de kraan betreft, straks dus een betere dag aan.

Zowel SWM vertegenwoordiger Lothar Kisoor en Wanica assemblee lid Roselli Cotino, geven de verzekering dat de watervoorziening in het gebied binnenkort in orde komt.

U hoorde Wanica volksvertegenwoordiger Roselli Cotino, SWM funktionaris Lothar Kisoor en daarvoor  een tweetal  blije bewoners uit het Santopolder project. Binnen niet al te lange tijd stroomt ook voor dit deel van Suriname(Sjalotweg, Nagriweg en overige zijwegen, stromend water uit de kraan. De eerste werd maandag middag  in aanwezigheid van districts commissaris Wedperskash Joeloemsingh van Wanica Noord-West.

Comments are closed.