‘Wan Okasi Zorgvervoer’ voldoet enigszins aan behoefte

Buschauffeur dood na bizar verkeersongeval
september 26, 2019
Sportverslagen – 26 september 2019
september 26, 2019
Show all

‘Wan Okasi Zorgvervoer’ voldoet enigszins aan behoefte

Stichting wil meer bussen inzetten om wachtlijst in te lopen

‘Wan Okasi Zorgvervoer’ voldoet enigszins aan een behoefte, zegt de voorzitter van Stichting Wan Okasi Aniel Koendjbiharie aan Radio 10. Personen die zich nog willen registreren komen op een wachtlijst terecht geeft hij toe. Dit illustreert enigszins de grote behoefte naar vervoer onder de groep mensen met een beperking in Suriname. Zo raken ze uit een isolement zegt Koendjbiharie. Zijn streven is echter om meer voertuigen te kunnen verkrijgen gelet op de vraag vanuit de doelgroep.

Stichting Wan Okasi is een non-profitorganisatie die zich inzet de sociaal-maatschappelijke en economische positie van de mens met een beperking in het land te verbeteren. Het aanbieden van zorgvervoersdiensten is een middel om dat doel te bereiken. Maar volgens de voorzitter, niet ten koste van de bedrijfsvoering zoals het betalen van personeel en de onderhoud van de bussen.

Aniel Koendjbiharie, voorzitter van Stichting Wan Okasi. De centrale van ‘Wan Okasi Zorgvervoer’ staat aan de Margarethalaan, bij het revalidatiecentrum. Ook de monitoring van de bussen, die zijn voorzien van een GPS-systeem, vindt vanuit de centrale plaats.

Comments are closed.