Vuilophalers hervatten werkzaamheden

Santokhi tevreden met mobilisatie campagne Commewijne
december 12, 2013
PVF maakt zich op voor politieke strijd in 2015
december 12, 2013
Show all

Vuilophalers hervatten werkzaamheden

De acht vuilophaalbedrijven die in actie waren tegen de avond vuilophaal hebben door tussenkomst van de rechter, de werkzaamheden op  woensdag 13 december hervat. Minister Rabin Parmessar van Openbare werken had woensdagmiddag een ontmoeting met alle 24 ondernemers op zijn ministerie.

Minister Parmessar gaf aan te hopen dat beide partijen lering getrokken hebben uit de toen ontstane situatie. “ Laten wij in harmonie verder gaan en geen haat, wrok of rancune jegens elkaar koesteren”. De bewindsman zei verder dat ook intern, zaken op orde gesteld zullen worden. De heer Oemraw ( Hoofd ) en mevrouw Maatsen ( Onderhoofd ) werden voorgesteld als de nieuwe leidinggevenden op de Afdeling Vuilophaal en Verwerking van het ministerie van Openbare Werken.

De samenleving staat centraal en in het belang van de hele natie, kijkt de Minister uit naar een betere communicatie en goede samenwerking. Minister Parmessar nodigde tot slot de aannemers uit om gezamenlijk het jaar feestelijk af te sluiten op het ministerie van Openbare Werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.