VSB en ICT Associatie ondertekenen overeenkomst voor effectiever toepassing ICT

10 Mobiel – Tosh Van Dijk – 30 augustus 2019
augustus 30, 2019
Ontwerpwet ‘Wijziging Brokopondo Overeenkomst’ aangenomen
augustus 30, 2019
Show all

VSB en ICT Associatie ondertekenen overeenkomst voor effectiever toepassing ICT

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de ICT –Associatie slaan de handen ineen. De beide organisaties hebben serieuze plannen om de ICT-ontwikkeling in ons land naar een veel hoger peil te brengen. Deze intentie spraken VSB-voorzitter Brain Renten en Djina Bergraaf, voorzitter van de ICT-Associatie beiden uit bij hun toelichting op de samenwerking. Renten sprak van een heugelijk feit. De VSB-topman gelooft dat alleen middels uitdragen van gezamenlijke standpunten, een vuist kan worden gemaakt in het streven gemeenschappelijke doelen.

Bergraaf die ook aan het woord kwam zegt van oordeel te zijn dat het gebruik van ICT, een handige tool is voor het versneld ontwikkelen van vele sectoren en gebieden van ons land.De digitale transformatie gebeurt op een razendsnel tempo, dus is het volgens Bergraaf zak dat samenwerking meer dan een must is.

U hoorde Djina Begraaf voorzitter van de ICT-Associatie en daarvoor Brain Renten, voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven(VSB). Beide organisaties tekenden woensdag een solide samenwerkingsverklaring ter verhoging van de ICT-ontwikkeling van ons land. In dit kader zullen de twee helpen bij het begeleiden van verschillende bedrijven om ICT als tool effectiever in te zetten.

Comments are closed.