VSB deelt bezorgdheid C-47

Jeugdparlement sleept BVL/ALS en regering voor rechter
januari 24, 2017
Valies: Consensus bereikt over leerkrachten O.S. Uitkijk
januari 24, 2017
Show all

VSB deelt bezorgdheid C-47

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) constateert dat de regering onvoldoende bereidheid heeft getoond om haar beleid drastisch aan te passen. Ook maakt de vereniging kenbaar dat ze op de hoogte is van de eerdere uitspraken richting het Surinaams Bedrijfsleven van C-47 op een vrijdag gehouden bijeenkomst. Dat maakt de VSB maandag in haar persbericht bekend.

Volgens de VSB bestaat er onvoldoende vertrouwen om verandering te weeg te brengen. Toch wil zij in samenwerking met haar partners in het overlegplatform, proberen om concrete oplossingsmodellen aan te dragen om de regering ervan te overtuigen dat haar beleid op nagenoeg alle punten drastisch moet worden gewijzigd.

Ook vraagt zij aandacht voor het slepend conflict met een deel van de onderwijsbonden. “De regering dient haar verantwoordelijkheid te nemen en moet gericht werken aan een voor alle partijen aanvaardbare oplossing”, staat in een passage van het persbericht. De VSB zal op korte termijn in gesprek gaan met C-47 om te evalueren en de nodige afspraken te maken. DWT

Comments are closed.