Vriendengroep ‘Voel je helemaal vrij bazen’ en Staatsolie geven ruim 125.000 SRD aan Special Olympics

Dagbladen overzicht – 28 februari 2019
februari 28, 2019
Van Trikt nieuwe Governor:
februari 28, 2019
Show all

Vriendengroep ‘Voel je helemaal vrij bazen’ en Staatsolie geven ruim 125.000 SRD aan Special Olympics

De cook-out die de vriendengroep ‘Voel je helemaal vrij bazen’ in het weekend heeft georganiseerd voor Special olympics, heeft ruim SRD 20.000 opgebracht. Daarbovenop heeft Staatsolie, na een uitdaging te zijn aangegaan met de vriendengroep, het bedrag vervijfvoudigd. Het bedrijf heeft SRD 105.000 gedoneerd. De bedragen zijn vandaag symbolisch overhandigd aan Edward Gessel, voorzitter van de vereniging voor sporters met een geestelijke beperking. Melvin Groenefelt, voorzitter van de vriendengroep ‘Voel je helemaal vrij bazen’, toonde zich ingenomen met de wijze waarop de samenleving is ingegaan op de oproep om bij te dragen aan het doel van de sportvereniging en met de bijdrage van Staatsolie.

Enid Bergval, manager corporate communication van Staatsolie, zegt dat het bedrijf middels zijn ondersteuning wil bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Gessel is totaal verrast met de geste van de vriendengroep en Staatsolie.

Edward Gessel, voorzitter van Special Olympics, vandaag bij de overhandiging van donaties van de vriendengroep ‘Voel je helemaal vrij bazen’ en Staatsolie. De kosten om af te reizen bedragen in totaal SRD 500.000. Gessel zegt dat er nu ruim SRD 260.000 is opgehaald, waarvan een deel nog ‘onderweg’ is. De organisatie is in gesprek met andere organisaties om ook een bijdrage te leveren. De sporters moeten op 6 maart vertrekken naar Abu Dhabi.

Comments are closed.