Vreemd vliegtuig maakt noodlanding bij Manglie, industrieel vertrouwd het zaakje niet

Dagbladen overzicht vrijdag 13 april 2018
april 13, 2018
Ondernemerschap kan gebruik maken van regionale bijstand om export te verhogen
april 13, 2018
Show all

Vreemd vliegtuig maakt noodlanding bij Manglie, industrieel vertrouwd het zaakje niet

Een klein eenmotorig vliegtuig is donderdagmiddag  rond 12 uur geland op het privé vliegveld van Manglie’s rijstbedrijven in Nickerie. In het vliegtuig bevonden zich 2 manspersonen die volgens hun, vanuit Oogle Airport in Georgetown Guyana zijn opgestegen met bestemming Cayenne. De landing  bij Manglie moest volgens hun een noodlanding zijn. Volgens Imro Manlie vertrouwde hij dit verhaal niet en heeft de politie ingeschakeld

Regiecommandant Widjaigkoemar Oedit verteld aan Radio 10 dat deze zaak grondig door de verschillende diensten is  onderzocht en dat het werkelijk gaat  om een noodlanding. De bemanning die eerst was opgebracht voor verhoor is  donderdagavond heengezonden en het vliegtuig mag vanmorgen vertrekken verteld Oedit.

Regiecommandant Widjaigkoemar Oedit en daarvoor Imro Manlie. Een klein eenmotorig vliegtuig is donderdagmiddag  rond 12 uur geland op het privé vliegveld van Manglie’s rijstbedrijven in Nickerie. Na onderzoek is de bemanning heengezonden en mag het vliegtuig vanmorgen vertrekken.

Comments are closed.