Vraag naar marketing tools blijven groeien

Modern Slachthuis Nickerie 10 jaren na start in gebruik genomen
februari 1, 2018
Britse politicus treedt af na te laat komen bij vragenuurtje
februari 1, 2018
Show all

Vraag naar marketing tools blijven groeien

Vijfde editie marketing congres in voorbereiding

De vijfde editie van het Nationaal Marketing congress van General Marketing & Sales Solutions gaat binnenkort weer van start. Marketing moet worden gezien als een management tool waarbij je als organisatie aan je doelgroep kan aangeven wat je te bieden hebt. Het is ook een hulpmiddel waarmee er geld wordt verdiend. Marketing kan op verschillende manieren gebeuren  zolang het tactvol wordt aangepakt.

Na vier congressen blijkt de vraag naar meer informatie over marketing groeien. Dat zegt Simone Oerajoekawa, event coordinator van het marketing congress

Xaviera Kross,  is management assistant en zij geeft aan dat Het Nationaal Marketing Congres zal worden opgedeeld in drie onderdelen: de Executive marketing masterclass, Marketing Information Event en als derde Marketing Entertainment Night.

Kleine ondernemers en mensen met een eenmanszaak of een idee die een onderneming willen beginnen en niet veel weten waar marketing over gaat, worden ook opgeroepen om deel te nemen aan het Marketing information event zegt Simone Oerajoekawa.

Het Nationaal Marketing Congress vindt plaats van dinsdag 27 februari tot en met zaterdag 3 maart. En voor meer informatie mag men naar de website: www.gm-ss.com

Comments are closed.