Voorlopige telling Su Aid gesteld op SRD 316.000

Mogelijk Bouterse-norm voor salarissen bij staatsbedrijven
december 22, 2015
Levensmiddelen, snoep en speelgoed voor kinderen
december 22, 2015
Show all

Voorlopige telling Su Aid gesteld op SRD 316.000

De Gi Wan Anu inzamelingscampagne van Stichting Su Aid is afgelopen. Het is de stichting gelukt om in 12 dagen beginnende op 10 december een bedrag van  SRD 316.000 in tre zamelen. De initiatiefnemers, Asgar Koster, Giwani Zeggen en Sidney Grunberg zijn tevreden en dankbaar. “Dit is de voorlopige telling,” wordt benadrukt  door Sidney Grunberg ” Su Aid had zich eigenlijk ten doel gesteld om SRD 500.000 op te halen dit jaar.

Pas in de tweede week van januari zal het totale bedrag bekend zijn, deelt Grunberg mee.

Giwanni  Zeggen is ‘absoluut’ tevreden met het resultaat. “Het zag er in het begin niet naar uit dat we driehonderdduizend zouden halen. Maar ik ben meer dan tevreden,” deelt hij mee. “Economisch is het heel anders dan vorig jaar. Maar het stemt goed dat Surinamers toch massaal hebben gereageerd. ”

Op de laatste dag is ook de trekking verricht van de Toyota Raum 2007. “Het lotnummer is 0105, de persoon heeft negentig dagen de tijd om zich bij ons aan te melden,” deelt Grunberg mee. Su Aid heeft geld opgehaald voor Huize Betheljada, de Mr Huber stichting, het Blindencentrum, Stigesu en het Zuster Dankerscentrum in Nickerie. Met het voorlopige opgehaalde bedrag van SRD 316.000 kan er genoeg gedaan worden voor de vijf tehuizen zegt Giwanni Zeggen. Asgar  Koster kan niets anders uitten dan “Bedankt heel Suriname, bedankt!”

Comments are closed.