Volleybalsters Bouterse en Kame succesvol in de VS

10 Mobiel – Xander Coumou & Ivan Tai A Pin – 21 november 2018
november 21, 2018
10 Mobiel – Idi Lemmers – 22 November 2018
november 22, 2018
Show all

Volleybalsters Bouterse en Kame succesvol in de VS

Volleybalsters Cabriella Bouterse en Sigourney Kame doen het uitstekend in de Verenigde Staten, waar ze studeren en sporten. Bouterse is met haar school Miami Dade College kampioen geworden van de staat Florida en eindigen op de tweede plaats in de nationale kampioenschappen in de hoogste divisie van de junior college, een niveau tussen de middelbare school en de universiteit. Het seizoen startte voor Bouterse met ups en downs. Om uiteindelijk State Champion en Second Runner Up te worden in haar eerste seizoen, vindt ze een hele leuke ervaring.

Kame, die op universiteitsniveau uitkomt, kwam met de Florida Atlantic University tot het regionale toernooi. Met haar prestaties komt zij in de recordboeken van haar universiteit staan. Zo is zij de achtste speler ooit die duizend directe smashes scoorde.

De Florida Atlantic University eindigt het seizoen met 21 gewonnen wedstrijden en 7 verliespartijen. Een goede afsluiting vindt Kame, die echter toegeeft dat het beter had gekund, zegt Kame.

Zowel Cabriella en Sigourney kijken ernaar uit om met de Kerstdagen naar Suriname te komen nu hun seizoen is afgelopen. In Januari keren ze weer om zich te focussen op het afronden van hun studiejaar.

Comments are closed.